| | Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Alyssa L. Ryden Dionysos Çocuğu - Williams College II. Sınıf

Mesaj Sayısı: 1489 Tecrübe puanı: 1831 Uyruk: Norveç Lakap: Lakaplardan haz etmiyorum
Puanlar RP Puanı:
   (97/100) Güç Puanı:
   (0/100)
 | Konu: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Paz Kas. 27, 2011 9:20 pm | |
| Adın: Ünlü adı: İstediğin renk tonu : İsmin ne renkte yazılsın?: Üstünde ne yazsın: Ünlü galerisi - zorunlu değil- : Ek olarak?: |
|
 | |
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Paz Kas. 27, 2011 9:23 pm | |
| Adın:Matt Drummond Ünlü adı:Michael Trevino İstediğin renk tonu :Fark etmez İsmin ne renkte yazılsın?:Mavi Üstünde ne yazsın:Adım soyadım. Ünlü galerisi - zorunlu değil- : Ek olarak?:Yok.
|
|
 | |
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Paz Kas. 27, 2011 9:23 pm | |
| Adın: Zeus Ünlü adı: Sean Bean İstediğin renk tonu : Mavi İsmin ne renkte yazılsın?: Kırmızı Üstünde ne yazsın: Zeus Ünlü galerisi - zorunlu değil- : Sen bulursun Ek olarak?: Yok. |
|
 | |

Mesaj Sayısı: 1489 Tecrübe puanı: 1831 Uyruk: Norveç Lakap: Lakaplardan haz etmiyorum
Puanlar RP Puanı:
   (97/100) Güç Puanı:
   (0/100)
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Paz Kas. 27, 2011 10:36 pm | |
| Tamam berbat oldu. Zeus;   Matt;   |
|
 | |

Puanlar RP Puanı:
   (97/100) Güç Puanı:
   (0/100)
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Ptsi Kas. 28, 2011 10:41 am | |
| İlayda - istediğin resimlerle yapıldı- ;   |
|
 | |
Thanatos Tanrı

Puanlar RP Puanı:
   (100/100) Güç Puanı:
   (100/100)
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Ptsi Kas. 28, 2011 3:41 pm | |
| |
|
 | |
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Ptsi Kas. 28, 2011 5:19 pm | |
| İmzanın boyu küçük kalmış. |
|
 | |
Misafir Misafir
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Ptsi Kas. 28, 2011 5:55 pm | |
| Adın: Rebecca Rachel Rogers Ünlü adı: Gabriella Wilde İstediğin renk tonu : Rütbe rengine uygun her şey olur. Toz pembe iyi olurdu ama  İsmin ne renkte yazılsın?: Koyu mor. Üstünde ne yazsın: Sadece Becca Ünlü galerisi - zorunlu değil- : Zaten galeri kıtlığı var  Ek olarak?: İmzanın boyutu biraz büyük olsa iyi olurdu  |
|
 | |

Puanlar RP Puanı:
   (97/100) Güç Puanı:
   (0/100)
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Ptsi Kas. 28, 2011 6:42 pm | |
|  Pardon. Iıııı  |
|
 | |

Puanlar RP Puanı:
   (97/100) Güç Puanı:
   (0/100)
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Ptsi Kas. 28, 2011 9:23 pm | |
| Öhöööş ;   |
|
 | |
Felix Antony Ares Çocuğu-Kulübe Lideri

Puanlar RP Puanı:
   (86/100) Güç Puanı:
   (0/100)
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Ptsi Kas. 28, 2011 10:36 pm | |
| Adın:Felix Antony Ünlü adı:Josh Hartnett İstediğin renk tonu :Fark yapmaz İsmin ne renkte yazılsın?:Kırmızı Üstünde ne yazsın:Felix Antony - Ares harikası Ünlü galerisi - zorunlu değil- : Ek olarak?:Hiç bir şey |
|
 | |

Puanlar RP Puanı:
   (97/100) Güç Puanı:
   (0/100)
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Ptsi Kas. 28, 2011 11:13 pm | |
| |
|
 | |
Katherine Gwen Poseidon Çocuğu-Kulübe Lideri- Pegasus Kullanımı Eğitmeni

Mesaj Sayısı: 494 Tecrübe puanı: 811 Uyruk: Fransız Lakap: Kat, Kath.
Puanlar RP Puanı:
   (95/100) Güç Puanı:
   (40/100)
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Çarş. Kas. 30, 2011 6:12 pm | |
| Adın:Katherine Gwen Ünlü adı:Nina Dobrev İstediğin renk tonu :Farketmez. İsmin ne renkte yazılsın?:Resmin rengine göre. Üstünde ne yazsın:Katherine Gwen. Altında daughter of Poseidon da yazabilirsin. Ünlü galerisi - zorunlu değil- : Ek olarak?:Hiçbirşey. |
|
 | |
Miranda E. Russell Dionysos Çocuğu

Mesaj Sayısı: 68 Tecrübe puanı: 313 Uyruk: Fransız Lakap: Lakaba gerek yok.
Puanlar RP Puanı:
   (95/100) Güç Puanı:
   (0/100)
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Çarş. Kas. 30, 2011 7:28 pm | |
| Adın:Elise M. Russell Ünlü adı:Bar Refaeli İstediğin renk tonu :Mavi veya kırmızı İsmin ne renkte yazılsın?:Resmin rengime göre. Üstünde ne yazsın:Elise M. Russell. Daughter of Hades Ünlü galerisi - zorunlu değil- : Ek olarak?:- |
|
 | |
Gaia Banlandı

Puanlar RP Puanı:
   (100/100) Güç Puanı:
   (0/0)
 | Konu: Geri: Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... Çarş. Kas. 30, 2011 8:58 pm | |
| Adın:Gaia Ünlü adı:Doutzen Kroes İstediğin renk tonu :Farketmez ama doğayla uyumlu renkler tercihimdir. İsmin ne renkte yazılsın?:Farketmez fakat bunun rengide doğayla uyumlu olsun Üstünde ne yazsın:İmzanın üzerinde Titan Gaia yazsın Ünlü galerisi - zorunlu değil- : Ek olarak?:- |
|
 | |
| | Daha bugün takım yapmayı öğrensem bile... | |
|